GOTT nytt ÅR

Hej på er! Hoppas ni har haft ett trevligt lov och njutit av den riktigt ordentligt. Jag har iaf haft ett jätte bra lov. I måndags åkte jag upp till norrköping, jag är fortfarande där nu. Ska fira nyår här ikväll! Det blir festa och dricka natten långt. Vad ska ni göra ikväll då?

Ska kanske skriva en lista med det sämsta och det bästa från år 2008 som hänt i mitt liv, så vi hörs väl senare!
Hare det bäst ikväll och njut av kvällen, GOTT NYTT ÅRRR! 


Hemma igen!

En helt underbar julafton hemma hos syrran. God mat, roligt umgänge och mycket lyckat "första gången som jultomte" hahaha! JAg delade ut alla julklappar till småbarnen. Jg själv fick Diamond touch mobileen(Äntliggeen slipper jag min fula mobil), kläder parfym och myket annat, första gången det blir så här många julklappar till mig, kanske beror det på att man blir äldre och med tiden börjar man begära mer saker av människorna i sin omgivning dvs önska sig mycket! Aj :d . haha:P Vin och goda drinkar var pricket på i:t under kvällen! Sååå gooott. Kladdkaka blev efterrätten med grädde. Vi kom hem efteråt klockan ett. Nu sitter jag här och inte gör mycket. Funderar på att snart lägga mig, måste vila mig. Ska vakna tidigt imorron, äta lunch med mina kusiner från norrköping och familjen här hemma. Sedan ska jag duscha, fixa mig och fixa mina kläder till festen som jag senare undeer kvällen ska på. Imorron blir det en minst sagt rolig dag.

Vi hörs imorron eller när jag då skriver!
Sov gott och god jul ännu en gång från mig!
Hejdå!

SNÖÖÖÖÖÖ!!:d:d:d:d:d

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, VET NI VA JAG SÅG NÄR JAG VAKNA I MORSE?!!! Jag såg en vit råberstorp! Fyfan va härligt med snö, nu är jag överlycklig. Julafton med snö är rena rama paradiset. Nu väntas kvällen bjuda på något riktigt roligt som jag ser fram emot. Julklappar och god julmat, jah vad kan man mer begära? Jo kanske lite mer snö, en snöstorm kanske?! haha:d Aja jag får nöja mig ed det här, det är ändå inte grönt ute, En vit jul iår, ojdå va skönt!


Ska dra nu, vi hörs!

Ha det så bra och njut av kvällen riktigt mycket, snart börjar kalle anka också, det får man inte missa! :)

bye!!


Julafton!:D

Allt är klart inför morgondagen. Alla mina julklappar som jag köpte är nu inslagna och ligger under julgranen. Imorron ska jag vara "jultomten" så dräkten har min syster hemma hos sig. första gången jag ska vara tomte, så jag får väl hoppas att jg klarar av det jobbet och få barnen att bli riktigt glada haha:P. Det goda julbordet kommer även finnas imorron med skinka, prinskorv, köttbullar, sill och det man brukar ha med. GOTT!!:D Sen har jag fått höra av en fågel*HOST* att jag kommer få diamond touch mobilen i julklapp och en liten laptop;) men det får vi se. Jag hoppas på det iaf. Aja, nu ska jag sova här, så jag är pigg inför morgondagen. Vi hörs

Sov gott, och ha en underbar julafton alla!
God jul, och hoppas att ni får allt ni har önskat er iår!
Bye

INGEN GRÖN JUL, VI VILL HA EN VIT JUL!

Vi vill inte ha en till vit jul nu iår, Nej! Vi vill ha SNÖ SNÖ SNÖ, FÖR JULEN UTAN SNÖ SUGER!  Elller hur?

IMORRON. Fyfaaaan!

Oh shit, oh shit oh shit. Imorron gäller det, vågar jag ut på scen och dansa sönder eller svimmar jag av bakom scenen?

nej, svimmar av gör jag inte, men jag kommer definitivt bli spyfärdig, och få ont i magen, det brukar jag alltid bli. vår dans förra terminen, Backstreet boys - All i have to give, blev en succe och vi blev verkligen nöjda, hoppas de blir lika bra iår också hoppas jag. Jag hållerna tummarna för oss Anna, Och ni får gärna också hålla tummarna för oss också! Lååten vi dansar till är då Last christmas, men en hip hop version. Sen gör vi en dans me Alva,till tip tap låten, och den ser jag fram emot faktiskt. :)

neh, nu ska jag öva lite här faktiskt, vi hörs senare!

framåt kvällen....

Hej, är hemma nu efter en lång dag i skolan med mycket repetition på dansen tills på fredag, vi öva så mycket att jag känner hur det värker i bena! haha, men det kommer bli super bra. Ni kommer kunna se det på youtube efter jul hoppas vi!:) Nu sitter jag här och inte gör mycket. Kommer bli en lugnt kväll, med mycket tv tittande. Ugly betty och brothers and sisters samt säsong 2 av paradise hotel! Måste bara fixa lite choklad till ikväll och snacks haha:D Jag vet jag är beroende  av sånt, men jag kan tyvärr inte sluta.

Gör ni da ikväll?
Hörs!

Stigande

Läsarantalet stiger:D:D Fortsätt så...:)

<3333



Fyfan va bra det här låter, helt sjukt. Hans röst är magisk!



Och denna underbart bästa och hetaste människan förtrollar mig när hon sjunger, Gud jag är kär!




Så jävla bäst, Älska henne!



Och det här, En av de bästa rösterna jag någonsin varit med om! Undra vf jag direkt föll! haha




Jag hittar bara ett ord, Fantastiskt!!!!

Hemma nu!

Ja, Hemma nu igen från en runda på tuna park. Jag köpte inga julklappar, men jag vet redan vad vissa ska få;) Jag och sandra vet iaf vad Malin ska få av oss;). Gissa på något som Malin har fått, men den har tagit slut!:) Den som gissar rätt får vad den vill, och då menar jag verkligen vad den vill. Mamma ska få Parfym, systrarna får smycken eller askar med parfym, smink och shampo och liknande som passar utmärkt för tjejer. Deras barn ska få leksaker, men vet inte vad det blir för något. Sen blir det väl mer presenter, men men....

Har ni börjat handla julklappar eller?:)

Tuna park nästa!

tja, har varit en lugn dag i skolan. vi har planerat vår fredag väl idag. Vi kommer ha så kul om det blir som tänkt. Myspys(va gay jag låter nu igen, hahaahah). Vi tränade även på vår lilla dans som vi framför på skolavslutningen, hoppas det blir bra. Nu bär det sig åt till Tuna park med mamma, syster hennes dotter och man. Ska kolla efter om jag hittar några julklappar, annars väntar jag tills på fredag som vi hade tänkt oss!:)

Vad gör ni en kväll som denna då?:)

Godnatt

nu ska jag ta o lägga mig, sorry att jag hör av mig rätt sent, men jag har varit seg idag. Men vi hörs imorron!

Sov gott!

Igår

Igår kan man minst sagt säga att var en oförglömlig kväll. Att ha fått träffa Anna Bergendahl och hälsa på henne samt få en bild var overkligt. Jag blev dessutom knäsvag när hon sjöng have a heart under pausen. Jag skojar inte, jag och erik stod på stolarna och skrek VI ÄLSKAR DIG ANNA. Hon var så vacker i verkligheten, sen när kevin vann. Fyyyyfaaaaaan vilket draaaag det vart. Vi skrek som idioter och att tina började gråta var så roligt. Som sagt så var det en kväll som vi aldrig kommer glömma, tack för den Tina, Erik, Anna, Sandra    occcch TAAACK FÖR ATT JAG ENS FICK TRÄFFA ANNA BERGENDAHL<333333333

irriterad

Fffan va irriterande, Först skulle det blir fest i t-hälla, men det blev inget pga han som skulle fixa in oss inte svara på msn. Sen skulle dt blir fest i vilsta, men neej otur man har, det blev inget är fett festsugen vill festa. Får se om ngon vill meed ut till krogen!

Hej på er förresten :) heehehe