Fest nästa!

Nu sitter jag här. Var på ica maxi med ann och annsofie tidigar idag och köpt shot glas, vanliga plast glas, tequila mix och vodka mix. Lär väl bli GODASTE drinkarnaimorron :D haha. Simon och lillis påstår att de är bra på att mixa drinkar så vi får se imorron vad de döljer där bakom deras talang! haha. Aja nu ska jag fixa mig sedan ska jag på fest hos ivana. Sen efter det lir det krogen,. så vi hörs förmodligen imorron

Hare bra!
Ching chong!


Antal läsare har stigit under kvällen!:D

Jag är tillbaka igen :D Såg nyss att antal läsare har stigit enormt under kvällen :D as kul! haha. Det snöar fortfarande ute vilket jag är vädigt tacksam över, men jag hopas att det håller i sig också. Vill verkligen ha snö! Snart jag och anna dra tll maxi för att köpa de grejerna som ag sa att vi skulle köpa igår till imororn. Sedan ska vi äta på stan med sötaste malin på phenix!:) Nu ska jag ta och fixa till litehär sedan drar jag. Vi hörs!

Shulululuul


bidra med en krona till mig

BLi medlemmar här och aktivera era konton så bidrar ni med en krona till lilla mig---> http://pengargratis.se/?r=6084.   Gör så ni också då tjänar ni gratis pengar

tacksåmycke!:)))

SNÖÖÖÖ!!!

Sitter här och kollar ut genom fönstret! Vet ni vad jagser??? JAG SER SNÖÖ!!! ÄNTLIGEN. Hoppas det snöar coh snöar. älskar snö av hela hjärtat :D:D. Hoppas det åller i sig också.Ja med mig är det bra, ett tag sen, men har haft fullt up. Planerat sönder fsten till på lördag, träffat några från lklassen, spelat badminton, fikat och gjort allt möjligt. imorron ska vi bara till ica maxi för att köpa shot glas och lite citron och sånt till tequilan :d GOTT GOTT:D Men aja, nu ska jag njuta av att titta ut på snön. Vi hörs senare

Ching chong!:D


Gårdagens:D

Kvällen igår var helt fantastisk måste jag säga! Trodde inte attdet skulle bli så kul...:) Började med att jag drog hem till anna där jag väntade på att hon skulle bli klar så vi kunde dra. När hon väl var klar började vi röra oss mot bussen och när vi stog och väntade på bussen åkte min kusin förbi så han skjussae oss till stan, och däifrån fick vi tabussen till årby. När vi kom dit var det bara, anahita sandra och ivana där, så vi började med att röka lite vattenpipa och dansa. Efter ett tag började folk komma och vid halv nio tog jag anna och burrre oss in till kökjet där vi började klunka vodka direkt ur flaska hahaha! alltså det var så kul. SEdan börajde vi shotta med citron och salt. Efteråt blev det massa drinkar och mer vodka så till slut började man känna av  det så jag slutade dricka, för när jag väl änner att det räcker då slutar jag! Burre däckade typ på grund av mig, så väl som anna och sandra. Fett stolt fick tre styckna att bli fulla!! HAHAHAHA. Det var så kul för sandra var arg på mig hela kvällen och typ sa hel tiden Vänta bara när jag ser dig nästa gång då jag är nykter, jag ska döda dig! hahaha:D aja, vid elva tiden drog jag och anna hem(Pga personliga själ som jag inte kanta upp här) så kom hennes pappa och hmtade oss, och när vi välg gick där ute tog anna av sig sina skor för hon kunde inte gå i de! hahhaha. Sen kom jag hem, försökte nyktra till lite, sedan gick jag in och lademig. När jag idag vaknade hade jag den värsta baksmällnanman någonsin kan tänka sig. Jag har så jädra ont i huvudet, halsen och överallt i kroppen. En kväll med khalid dödar, jag lovar. Han är som en groda som typ hoppas hela tiden när han dansar ochj får andra att okså vilja hoppa. Nu längtar jag annu mer till klasssfesten. Den kommer bli tusen gånger roligare måste jag säga! Så....:D Aja nu sittr jag här med halsont oskit. Jag tror det är förkylning på väg:( . Hoppa det blir bttre imorron, pallar inte vara förkyld mer.

Sart blir det film för min del. Så vi får höras enareeller imorron.
Ching chong!:)


Film nu!

nu blir det film för min del. Ikväll tar jag det lugnt med tanke på att det blir fest imorron, så jag tar det ganska lugnt :):D Det blir en ny film som heter picture this. Hoppas den bara är bra.

Aja, jag tror intea tt jag skriver efter filmen, så vi får höras vid imorron! hare så bra

Sov gott!!:)

FÖRBANNAD!

ALLTSÅ JAG ÄR SÅ JÄKLA FÖRBANNAD. HUR FAN KAN LOULOU ÅKA UT FRÅN IDOL!???? JAG ÄR FORTFARANDE CHOCKAD. ATT DEN DÄR ÄCKLIGA JOHAN PALM ÄR KVAR, SOM VARENDA JÄVLA FJORTISTJEJ DÖR FÖR! HAN LIKNAR EN JÄVLA BÄVER. HAN BORDE HA ÅKT UT. URSÄKTA MIN REAKTION, MEN JAG ÄR SOM SAGT CHOCKAD ÖVER ATT TRE AV DE BÄSTA I HELA TÄVLINGEN SATT LÖST, MEDAS DEN DÄR FULA JOHAN PALM, OCH ÄCKLIGA ROBIN B SATT SÄKERT. ohhhh:@ Men loulou fortsätt sjunga, du är bäst!
PS: Annaaa är så jävla het och bäst, att hon måste komma till finalen! RÖSTA PÅ HENNA SNÄLLA SOM JAG GÖR! :D HAHAHAHAHAHAHAHA!:d

aJA SKA DRA NU VI HÖRS!

LOVVV:D:D

Haj på er. Ett tag sen.Har haft ganska mycket i skolan så har inte haft att skriva. Lov nu under den här veckan, och redan idag vet ja vad jag ska göra alla dagar under lovet.

Lördag: fest hemma hos anahita!:)
söndag: Ta det lugnt, kanske plugga lite eller jobba! får se!
Måndag : Plugga hemma och ta det lugnt.
tisdg: Kanske jobb, annars blr det plugga.
Onsdag: spela badminton men anna, tina, avin, malin och flera till.
Torsdag: Måste plugg plugga plugg!
Fredag: Bowla och äta ute med mina älsklingar!:D
lördag: jobba och Partey med klassen :D:D
Söndag: Jobba !:)

Så ser min vecka ut iaf:D skönt skönt! Ska bl så jävla kul med klassfeste´n och våra dagar på stan(inget liv) typ vi kan inte vara ifrån varandra under lovet, så drf har vi bestämt att träffas typtre gången eller fyra!´haha:D Men men, livet utan er(ni vet vem ni är) är inget värd!!!!

Aj nu ska jag kolla idol, hoppas robin åker ut, inte rockrobin utan den andra,. ag är helt säker på att hjan åker, vem tror ni?

Shiuulululuulul

Lugn lördag idag!

tja, Idag har det verkligen varit en lugn hemmadag. Jag gick endast ut för att handla lite godis och sånt til filmen framöver ikväll:) Nu sitter jaghär och inte gör mycket. Ska snart sätta mig framför tv en stund sedan blir det film här! Vad gör ni ikväll?

Shuluulululu


De kommande veckorna!

Länge sen jag skrev här. Har bara haft så fullt upp, skola och mycket annat att tänka på. Den här veckan som kommer har jag en del att göra, både i skolan och mycket annat. Det jag har att göra är:

Undersöka min syn hos optikern. [ ]
Planera Fest/halloween fest till vår klass med bl.a. Anna, Malin, Avin och några till! [ ]
Fixa det sista inför halloween dagen som vi ska ha på fredag i skolan [ ]
Läsa engelska boken/plugga inför provet [ ]
Plugga till trafikkunskapsprovet [ ] 


Under höstlovet måste ja PLUGGA, PLUGGA och PLUGGA-_-:
Svenska seminarium [ ]
Inlämning av svenska uppgiften(tidningen om antiken() [ ]
Svenska prov [ ]
Vi har även matte prov [ ] (v.47)
Och Psykologi prov[ ] (v.47)

Aja nog snackat om plugg och skolan nu. Sitter här och inte gör mycket, måste börja läsa engelska boken. Senare får jag se vad jag gör, skulle egentligen bli bröllop,. men det blev inte som tänkt så....!

men vi hörs senae!
Ching chong

TV NU

Hejsan. Sitter hemma just nu och inte gör mycket. Snart börjar DH då ska jag kolla på det. seda får jag se vad jag gör. Det blir säkert TV eller dator. Men nu ska jag hppa över till tv:n vi hörs senare
Ching chong!:)


Hemma nu!

Nu är jag hemma igen efter en lång och tråkig dag i skolan. Jag fick tillbaka mitt matteprov och historiaprovet. Sedan fick jag engelska provet. Jag fick G på matten(Två poäng från VG=HATAAA ALLT), jag fick Fyra olika betyg på historiaprovet. För varje fråga fick jag ett betyg. Jag gick G, VG-, VG och MVG-. Är riktigt nöjd. På engelskan fick jag G i gramatiken vilket jag är väldigt glad över, för att jag  suger på gramatik, Men VG hade inte heller suttit helt fel, men men, det finns andra tillfällen därjag kan satsa på vg eller mer. Fick ig på en del, vilket inte var mitt fel, för läraren gör så att man inte förstår vad uppgiften går ut på. EFter skolanblev det stan. Vi gick runt lite och anna köpte en kofta till hennes farmor. SEdan tog vi ett fik på expresso house. Fyfan va deras blåbärspaj är GOD!!! Aja, Nog om skolan.  Nu ska jag bara ta det lugnt och chilla. Har inge plugg till imorron eller till den här veckan, AS SKÖNT:D:D. blir titta på tv och sitta här framför datorm.
Aja, men vi hörs!

Ching Chong!

GLADDDDD:D:D:D

VET NI VAD!!!? JAg fick G, VG, och MVG på mitt samhällsprov! JAG är så gladdd:D:D HAAHA!!:D:D Slutbetyget hamnar på ett VG sade läraren, men han vet vad jag ska göra för att få mvg i slutbetyget!

aja vi hörs senare
Ching chong

HATA JOHAN PALM!!!:@

Den där äckliga, lilla jävla missfostret är så jävla dålig att jag spyr när jag hör hans röst. Han bringer en sån jävla fucking äcklig känsla som får mig att må illa. DEN JAG SNACKAR OM ÄR DEN DÄR ÄCKLIGA LILLA F*TT SAKEN SOM INTE KANSJUNGA, JOHAN FRÅN IDOL. ALLTSÅ ATT INTE LAILA BAGGE SKÄMS ATT HA MED HONOM. HAN LIKNAR EN LITEN jävla pussy! Jag hoppas att svenska folket inser hur dålig han är.


Däremot har vi den heta, sexiga anna bergendahl som borde komma till final. ÄLSKAR HENNE!!!!!!<3333.

Ny headar och en helt ny blogg:D:D)

Ny headar och en helt ny blogg har nu min kusin natalie fixat. TACK. ÄLSKAR DIG:D:<<333. Fett fint det blev, är riktigt nöjd. Aja, nu är jag iaf tillbaka från kusinerna. Ska ta och lägga mig snart. Vi gjorde inget mer än skrattat. Jag och natalie var på flumhumör dag. Alltså vi skratta åt allt och ingenting. Hon är helt sjuk den där människan. Undra varför jag r som jag är. Jag tror att jag umgås lite för mycket med henne. HAHAHA!

PS: HAr pluggat sönder mig idag. Får se hur det blr imorron med provresultatet från historiaprovet. Jag Hoppas att det MVG men jag nöjer mig med ett VG+ också. eller MVG- HAHA! :D om ja får G kommer jag bränna provet!

Aja vi hörs senare ller imorron
Sov gött om jag inte skriver mer ikväll!:)

ätit nyss mat

Sitter just nu hos kusinerna. Åt nyss mat, vilket leder till proppmättheten! HAHAHA. Ätit tårta också men men,. Får se när vi drar hem.

Vi hörs senare
Ching chong

Natti natti

Gud så tröttt. Sängen ser så varm o skön ut. Nu blir de sova för min del tror jag. Plugg imorron och inget annat,, Alltid tråkigt på söndag:/ Aja vi hörs senare

Sov gott kära läsare!!!

GRATTIS I EFTERSKOTT BÄSTIS!

Ikväll blir det fira SOMA=BÄSTA VÄN i Athena. Vi hörs senare tja!