min nya mobil :D

image1

Min nya mobil köpte den igår, den är så fin :D hehe.

Nyårsafton/ 2008

Jaa, då sitter man här den 6 januari 2008. Fan va fort året 2007 har gått, men men, det har varit helt klart ETT bra år, man har varit med om roliga och sorliga minnen.

Jag firade nyår med min familj och hela min släkt, och sen några andra människor som vi känner, det va verkligen en lyckad fest, en av dem bästa festerna jag någonsin varit med om, Vi dansade mycket, åt mycket och blev en liten aning fulla haha, några av oss iallafall. när klockan slog 00:00 tog alla på sig tomteluvor och tog med sig fyrverkerie ut, det va så galet, alltså folket hade med siig så mycket verkerie att det skulle räcka åt hela eskilstuna, jag och min kusin/kompis och hans syster gick själva bakom fröslundaskolan och hade med oss fyrverkerie som vi hade köpt. hahaha vi va så sjuka, men det va så kul, MIN kusin slängde en på mig och den va på väg att sprängas men jag lyckades springa ifrån innan den sprändes. efteråt gick vi in och började dansa igen. klockan blev runt halv fyra/fyra, då alla började gå hem, till slut var det bara jag och min släkt kvar, (inte alla,nästan alla), då började natalies pappa(min fastersman) spela någon arabisk instrument som jag inte vet vad man kallar den här i sverige, men det är typ som en gitarr, men lite mindre. Han sjöng, och då började alla sjunga, jag hade cameran i handen och klickade för knappen,´jag tror jag tog över hundra bilder bara så där i onödan hahaha. jag visste inte ens vem jag tog kort på. klockan blev fem/halv sex då vi gick hem, jag kom hem, gick in till mitt rum och somnade klockan 7 på morgonen, sen vaknade jag 14:00 nästa dag, jag va helt jävla borta, bakfull.

Dagen efter nyårsafton skulle jag hem till Anna, jag, gabbe och bshara, vi skulle ha fest, som jag och anna hade ordnat, Det va så kul, fick träffa många människor som jag hade saknat en liten aning. klockan 22:00 skulle bella hem så Jag och tanja fick åka buss med henne till stenby där hennes mamma skulle hämta upp henne, hon va så FULL, så hon ville att vi skulle med så hon inte skulle åka någon annan stans hahahaha. som om jag och tanja Inte va fulla, vi hade druckit så mycket, vi gick på bussen och den va helt full, Idioten bella hade tagit med sig xider till bussen hahahaha hon började dricka på bussen, men jag tog den ifrån henne och drack upp allt, så hennes mamma inte skulle märka att hon va så full som hon va. sen gick jag hem där min bror och mina kusiner satt, vi skulle spela poker, jag tappade colan på mattan, men ingen märkte att jag va full,  HAHAHA, jag vann på poker,  tänk er att man kan vara så full men ändå vinna.

Jaja, så har mina två dagar på den nya året sett ut,

hare bra. hejdå

Välkommen till min nya blogg!