Dagens..:)

Jag vaknade typ klockan halv tolv från ett samtal jag fick. Jag åt mat och sedan gick Jag, bshara, gabbe och samer mot ica, köpte lite saker sedan träffade vi kambiz, jelal och sary. Efter det så drog vi mot lagersberg, satt där en stund. Vi pratade lite och sen drog jag och bshara hem. Jag kom hem och satte mig framför datorn en liten stund. Efter det så drog jag och min familj ut till en park. Jag va där när jag typ va sju år, men jag kom inte ihåg så mycket från den. Jag visste bara att jag hade så kul HAHA:P, Min systersman fiskade lite, och jag lekte lite i parken med min söta systersdotter, ÄLSKAR HENNE ALLTSÅ. Det va så kul. Alltså jag stod och gungade henne, och plötsligt började musik spelas, Hon ba började skrika bara för att jag skulle ta ner henne på marken, och när jag tog ner henne började hon dansa HAHAHAHA alltså jag skrattade så jävla mycket. Sen drog vi hem med bilen, men jag orkade inte åka hem så jag ringde anna och frågade vad hon gjorde och hon sa att hon och tina satt och spelade buzz, så jag hoppade av vid fröslunda och drog hem till anna. JAg förlorade som alltid och tina vann, SOM ALLTID. HAHA:P Sen sjöng vi och jag lät som en H*ra haha, anna lät som kalle anka och tina lät som en uppstoppad bäbis hahahahahaha. Sen klockan kvart över tio började jag gå hemåt. Nu sitter jag har och har tråkigt, tänkte kolla film ikväll också. Men här har ni några bilder från dagens: 

image14

En  bild på bshara när vi satt och pratade i lagersberg, Bilden tagen av Jelal haha :P


image15

En bild på Hanna, min systersdotter. SÅ jävla gullig att jag bara vill äta henne :D:D


image16

En bild från parken.


image18

En bild på tina o anna när dem sjunger HAHAHA, tina va fett inne i låten HAHAHA.


Gårdagen.

Det va en sån skön o härlig dag igår. Jag vaknade klockan åtta, fixade lite och gick mot skolan med Anna. Vi hade bara en lektion idag, Engelska, sedan tog, jag anna och tina, bussen till max hamburgare och käkade lunch där, sedan tog vi oss till parken badet. När vi kom fram så var det inte så peppande väder att bada, men sedan sprack målnen upp och solen tittade fram :D:D då tog jag på mig badshortsen och badade. Avin, Hemen, amal, khalid, Sam, erik, sandra, ida, ida gustav och många fler va där, vi hade verkligen kul, vi badade och slängde varandra i vattnet. Sen sprang jag och hemen hela tiden efter varandra och kastade en tennisboll på varandra, hahaha skadade i huvudet. Sen drog de flesta men några var kvar, sen kom jonny och hans kompisar till parken. Dem hade vattenpipa med siig, Fett gott:D jag fick typ fixa den under tiden de va i vattnet. Sen så drog vi hem och när vi hoppade på bussen var det så jävla varmt att jag, gustav och erik höll på att dö. Det va fan varmare än afrika i bussen. hahahahaha. Sen drog jag hem, duschade och drog sedan hem till anna. Vi hade planerat att ha filmkväll, Jag, anna, Tina, Annsofie, Ivan och robert, men det blev istället lite musik, Spela buzz och fjanta sig haha :P. Sedan kom jag hem och kollade film med broshan men jag däckade efter hälfen av andra filmen, men den här dagen har verkligen varit lyckad, här är några bilder,


image7

Här sitter tina och luffar på gatan HAHA.


image8

Anna och Tina sitter/står och tiggar efter pengar :P HAHA



image9

Här står ida och gör nånting haha :P



image10

Här ligger jag och Anna på gräset och solar :D



image11

En bild på folk som va i parken badet.



image12

En bild på sandra, erik och amals ben hahaha :P



image13

en bild på Amal och Gustav.


image19

En bild på mig och anna, Jag ser typ ut som en fjortis hahahahaha.


image20

Sen försökte ivan spela dragspel Men det gick inte så bra HAHAHA. Tina tyckte iaf att det lät bra, Men det lät bara som om att en katt höll på att bli uppäten HAHAHAA.

Bada imorron

Imorron blir det bada i parken badet med klassen och tre andra klasser, Sp1A, Sp1B och Sp1D, kul kommer det bli :) fint väder är det imorron också så då blir det sola och bada :D:D, skönnnt. Sommaren är här nu, as skönt juh.

........

Det är dagen som man ska njuta av, stänga ut allt annat och bara tänka på nutiden. Kolla aldrig tillbaka på ditt förflutne, för om du kollar tillbaka kommer du bara få uppleva det negativa igen.

Idag så har det varit HÄRLIGT VÄDER:D:D, Fan jag har juh blivit as brun. Men undra på varför, jag har typ suttit ute i solen hela tiden. Vi har knappt haft några lektioner den här veckan, så det har varit ganska så slappt. Sitter här och tråkar för tillfället. Imorron börjar jag halv tio, så vi ska gå hemifrån nio. Imorron ska det bli finare väder än dagens :D det hoppas vi på att det blir :D Skönnt skönnt. Längtar till nästa veckan, då händer allt det roliga som jag typ längtat efter....:)

Aja ska dra

shululu

:D:D

Förresten, VI SKA TRÄFFA VÅR NYA KLASS IMORRON SOM JAG KOMMER GÅ I UNDER TVÅAN OCH TREAN :D:D:D FETT KUL, LÄNGTAR.

Veckans och nästa vecka haha :D

Idag så har det varit en lugn dag den också. Vaknat, fixat lite, sen tog jag mig till tinas mormor, väntade på att anna skulle komma, sedan gick vi mot skolan. Vi började dagen med att träna på vår lilla överaskning som kommer BLI BÄST JAG LOVAR :D:D. Sen har vi i princip tränat på överaskningen, vi har arbetat lite med samhäll men inget mer :) imorron blir det en ännu lugn dag hoppas vi på iaf :):D. på fredag då ska vi bada i parken badet, Skönt skönt. Hoppas det blir soligt väder bara så man kan sola lite där också :P:D. Nästa vecka på måndag blir det klassresa med klassen, då ska vi, några ska cykla och några ska säkert åka bil jag ska iaf åka bil, till sundbyholm och typ bara ha kul med klassen på eftermiddan, sedan på kvällen då blir det beach party HAHA :P kul kommer det bli hoppas vi på. Klassen ska sova över där men jag och anna ska åka sent på kvällen hem för dagen efter klassresan så ska jag till gröna lund med arabiska gruppeen :D JAG LÄNGTTTtARRR :D:D:D, sen på onsdag bir det stor städning i skolan och på torsdag är det avslutning SEN ÄR DET SOMMARLOOOOVVVV :D, äntligen :D.


haha

duschat nyss, as skönt juh. Sitter här och är typ uttråkad. Ska snart lägga mig men innan dess så ska jag kolla runt lite här :)

"den som skrattar mest lever längst", Då kommer jag att bli 2000 år så mycket som jag skrattar HAHAHAHAHAHAHAHA


Aja

shululu

Dagens

Idag så har det varit en väldigt lugn dag i skolan. Dagen började med naturlektionen och idag var det min tur att redovisa mitt arbete om preventivmedel och aborter. Det gick hyffsat bra. Efter naturlektionen hade vi ett prov i samhällskunskap, vilket var jätte lätt tyckte jag iaf. Vickis prov brukar vara komplicerade men den här gången kunde man iaf förstå sig på själva frågorna. Sen efter det blev det matte och då skulle vi typ spela ett spel, jag och anna spelade mot varandra och till slut var det jag som tog hem vinsten haha :P. Sen var det lunch och efter lunchen satt Jag, tina och anna ute och bara solade(sååå jävla skönt med soool), sen kom avin:) vi satt bara ute och pratade, hade lite kul. Sen var det då dags för engelska lektionen och idag skulle vi typ arbeta med låtar, vilket var tråkigt. Efter engelskan skulle vi då börja träna på vår lilla överaskning som jag typ snackat länge om nu :Phahaha. Det gick inte så bra idag, men vi bokade aulan till imorron från klockan halv nio på morgonen till klockan tio över tio, då ska vi fan träna som in i helvetet :P. Sen skulle jag gå hemåt med hajar och avin, Vi pratade massor på vägen hahaha :P Vi har alltid något att snacka om. jag kom hem från skolan, satte mig framför datorn i typ tio minuter, sen ringde gabbe och sa att jag skulle komma ut till lagersberg. Jag fixade lite sen drog jag mot stenby först, sedan tog vi oss till lagersberg. Från lagersberg blev det raka vägen mot fröslunda där eleverna från fröslundaskolan skulle framträda. Det va verkligen roligt :P. Vi satt och bara njöt av solen. Sen tyckte jag att det blev lite för tråkigt så jag ringde Anna och sa att hon skulle komma ditt. Sötnöten kom, hon och annsofie, Vi tittade på eleverna först men sedan så tröttnade vi och började typ gå runt. Sen satte vi oss ner på en bänk och försökte få lite färg på kroppen haha :P(alltså sola). Efter det blev anna sugen på glass så vi gick mot Ica fröslunda, men innan det så satte vi oss ner bredvid skolan där vi gick i nian, Vi har saknat vår skola och klass så mycket att vi kollade in genom fönstren och typ ville bryta oss in HAHAA :P. Sen träffade vi på Shacke och emil :):D, Sötaste shacke :P emil är hennes kille. Vi hade en grupp som kallades för "choise" i nian och jag var medlem där, vi försökte typ göra skolan till en bättre plats. :). Hon och hennes kille och några tll var ledarna i den gruppen då. Hon berätta lite hur hon hade det och annat, sen gick vi mot Ica och köpte glass, men så fort vi kom in då blev jag och anna sugna på allt som fanns där inne, ALLT alltså men till slut blev det glass för annas del och ingenting för min. Vi fortsatte efter det till hem till Anna, vi Satt hemma hos henne och bara pratade lite sen började jag gå hemåt. Nu sitter jag här och har inte mycket mer att säga. Ska iaf hoppa in i duschen nu,:D

shululu

Dagens :)

Idag så vaknade jag klockan halv tio, fixade mig sedan var det dags att ta bussen till jobbet, Öppnade klockan elva och stängde klockan fyra. Efter jobbet så skulle jag åka till mina kusiner där typ hela släkten skulle träffas för lite grillning och bara njuta av solen, Men det är också Jeanetts ett års födelsedag idag så därför skulle vi fira henne :P hehe. Jag kom fram, jag och min kusin dani, då var alla redan där, dem satt alla där ute utanför villan på den stora trädgården, Så jävla härligt, de hade musik på. Fett skönt. Dem hade redan börjat äta så jag fick knappt något, vilket jag hade räknat med för att typ 50 personer som träffas kan knappt spara på mat. jag fick iaf lite grann. MEn så småningom tröttnade jag och då tog jag Kusinens cykel, Natalies, och började cykla mot lagersberg där jag skulle träffa tania, Bella, gabbe, bshara, seraj och sary. Vi satt ute i solen ett bra tag och bara chillade lite. SEn skulle vi dra mot Ica stenby för att köpa lite grejor som godis, dricka glass och annat. :P, Men jag köpte bara lite godis och cyklade tillbaka till kusinerna. Det blev mycket roligare efter jag hade cyklat tillbaka för då hade de redan börjat spela badminton och då skulle jag möta vinnaren, det va as kul, hahahaha. Sen skulle vi uppleva gamla minnen och leka pool, eller som några kallar den, "äpple". Orkar inte berätta hur den går till, men det är två styckna som står på varsin sida sen typ flera styckna står i mitten och dem som står på sidorna ska försöka träffa dem i mitten bla bla bla. Aja kul hade vi :):D Sen skulle vi hem. Ja då kommer vi hem. jag hoppade direkt in i duschen och syrran lagade god mat :):D Mums haha :D

Nu sitter jag här och typ somnar hehe :P

Ska sova nu hare bra :)

Shulululu

Skit väder.

OHHH:@ vilket tråkigt väder. man vill juh ha sommar liksom. Aja, NU LÄNGTAR JAG SOM  FAN TILLS VI ÅKER TILL GRÖNAN :D den blir den 3 juni sen två dagar efter blir det avslutning då ska vi visa upp vår lilla "överaskning" hahahahaha :P deeen kommer bli riktigt kul om det blir som vi tänkt oss :D hehe. Nu sitter jag här, kom typ nyss hem, va ute med några styckna, Gabbe, bshara, Sary, Kambiz och några till. Det va kul, Eller ganska så kul bara vi gjorde lite mer än att vi satt ner och bara pratade hahaha :P snart ska jag ut igen, ska dra hem till gabbe kanske. Vi ska kolla på någon fotbolls match, (A) det är inte kul men det som är kul är att man får umgås med människor istället för att sitta hemma och tråka.

Aja ikväll blir det fest tror jag, eller hoppas jag det blir.

shululu.


Shulululu

Ja, nu är de tre svenskarna vidare till finalen i so you think you can dance, dem tre är as bra tycker jag :):D hehe. Nu sitter man här och tråkar. funderar på att lägga mig snart, min tattuering dödar min arm, känns som om någon typ sticker nålar i min arm. Sen håller den på att läka och skinnet går då bort, det ser inte fräscht ut måste jag säga haha...alltså inte så farligt ser det inte ut som, men det ser inte helt Vackert heller hahahaha :P

Aja imorron blir det springa på idrotten men det skippar jag iaf. orka springa. Förresten, vi skulle springa spåret på idrotte idag också, jag och anna kom typ halv vägs sen orkade vi inte springa mer, så vi tänkte på att ta en liten genväg hahaha :P, vi kommer fram, men så smart som våran lärare är så torskade han oss, han kommer alltid på saker som man ljuger om. Kul vare iaf HAHAHA :P.

Men nu ska jag sitta här ett tag till och snacka med folk, sen ska jag lägga mig, Skönt skönt.

Shulululu

Dagens :)

Idag tränade vi på överaskningen som vi ska framföra på skolavslutningen, kul hade vi måste jag säga hahahaha :P. Vi kom på bästa idérna. Det kommer verkligen bli bra om det går lika bra som vi tänkt oss. Igår gjorde jag musikprovet och jag fick VG, så mitt slutbetyg kommer hamna på VG i musik :D fett glad:D har typ 7 VG, 2 G och 2 MVG nu :D är riktigt nöjd med mina betyg. :), nu så sitter jag här och tråkar. Det blir sen kolla på lite TV, mycket bra program som går idag, X-effect, NEXT, HAHAHA, So you think you can dance, sanningens ögonblick och efterlyst :D det blir då sitta framför TV i flera timmar nu. Har inget plugg kvar och det är verkligen skönt. Det är 9 skoldagar kvar till sommarlovet, och sista veckan har vi klassresan då :).

Aa men nu ska jag dra och äta sen ska jag kanske ut, ta lite frisk luft sen tillbaka hem igen :):D

shulululu.

Citat för dagen skriven av mig.

Citat för dagen: Gå den raka vägen här i livet som är lätt att sig genom istället för den kurviga som bara skapar problem för dig.

Skönntt

Ohh va skönt nu får man sova utan att ha några tankar och funderingar i hjärnan om plugg eller annat skit som har med skolan att göra. Nu är allt klart, har bara ett prov och en redovisning kvar sen är allt över. Skönt, Det har bara gått så fort, det känns som om vi började ettan igår, det har gått så jävla fort. Det har varit väldigt jobbigt, men det har som sagt gått så fort. Hoppas tvåan också paserar förbi så fort. Det tror jag den gör. Om man har kul och gör allt med nöje så går allt bra och det viktigaste av allt så måste man trivas i sin klass också...Och det kommer jag verkligen göra i tvåan tror jag iaf:):D....


Tjo..:)

Lalalala

AS bra låtar:

Lollipop - Lil wayne
Chris brown och Jordin spark - no air
Keith urban - stupid boy
keith urban - tonight i wana cry
Timbaland, 50 cent och timberlake - eyo tecnolegi
M.m :)



sitter här och tråkar. pratade nyss med avin, Dem va i sthlm så hon berätta hur kul dem hade och gjorde mig lite avundsjuk haha :P, jag Älskar gröna lund därför vill hon bara retas lite tror jag...Nu ska jag väl sitta framför datorn ett tag sen lägga mig, orkar inte vara vaken, finns ändå inget att göra, så jävla tråkigt. Imorron blir det att träna på musikalen som vi ska göra på skolavslutningen, jag avin, tina och anna :):D hehe, Den kommer bli bäst. Klart den kommer bli bäst, det är juh oss vi snackar om ;):D

Aja nu ska jag dra hare bra

Ohh Thank you lord. hahaha

Alltså jag fick världens chock idag, när vi va klara med våra redovisningar på engelska lektionen så sa läraren att det var tid över så vi kunde få tillbaka våra nationella. Jag ba OMG, snap, nu får jag IG, för det gick dåligt kändes det som. Men men, när jag öppnar mitt papper med betyget så står det G+/VG- Jag ba,:| what a fuck!!?? är det rätt papper jag fick. Alltså jag har aldrig varit bra på läsförståelse och hörförståelse men jag fick G+ nu, Jag blev chockad HAHAHA:P jag fick VG- på Writing, och G+ på prata. Shit gick mycket bättree än förväntat, HAHA det gick fan bättre än matte nationella, där fick jag IG, men synd, jag låg 2 poäng från G haha :P nära vare iaf :P. Vi får väl vänta och se vad jag får för betyg på nationella i tvåan :P:D haha

Goodbye

Fyfaan va bra....:OO

Fyfan va bra andra avenyn va idag. Shit, man satt som på nålar hela jävla tiden. Verkliiigeeen bra. Nu får man vänta till september tills nästa säsong kommer :( aja.
Idag har jag inte gjort mycket mer än varit i skolan, pluggat här hemma och tittat på tv. Ganska så lugn dag. Är klar med det mesta plugget nu. Skönt skönt :) imorron blir det omprov på musik, hoppas jag bara får G, då får jag VG i slutbetyg, men om jag får IG igen då får jag bara G i slutbetyg, och det vill jag inteee fåå. :P. Nu ska jag väl plugga lite till, måste göra svenska manuset till teatern, OM jag orkar. Skiter väl i den annars. Jag får väl nöja mig med VG i slutbetyg, skulle ha stor chans till MVG men pågrund av några horungar från min klass så riskerar jag få VG, Ursäkta mitt språk HAHA :P.
OHH gud, imorron är det onsdag, det är imorron jag typ har all plugg, företagsekonomi, svenska, musik. Sen är det den längsta dagen någonsin, vi får knappt några raster. 
 
FETTT KUUUUUL AVINN KLASS SKA TILL STHLM IMORRON, FETTTT SKÖNNT DEM SLIPPER SKOLAN, PLUS ATT DEM SKA ÅKA TILL GRÖNAN:( JAG VILL OCKSÅ TILL GRÖNAN, I LOVE GRÖNA LUND OCH KARUSELLER.  :D  Du får åka fritt fall istället för mig och anna, JAG vill också se bildeeen, bevis på att du har åkt den igen HAHAHAHA :P

Men nu ska jag göra lite saker här, hejdå:)

:O:O:O

Såg andra avenyn :O O M F G, Jag sa juh att man aldrig ska lita på den där pedofilen Håkon, han är han en Hora HAHA:P han försökte våldta olga!!!!!: men han blev tagen på bargärning av hans fru och rektorn, och han åkte ditt för de. Imorron är det sista avsnitten av denna säsong, så jag får verkligen inte missa den :P. Nu blir det väl sova och vila sig, har en lång och jobbig dag framför mig imorron med mycket  plugg och annat skit. Jag ska också redovisa Talkshowen på engelska. Det blir väl kul......or not.

Har ont i armen, det svider som fan :P hehe, men jag överlever, snart blir det en ny tatuering hoppas jag :D hehehe :P

Godnatt :)

Lite plugg kvar? Nej verkligeeen inte. HATAAAAAA. Kill me please.

Nu har jag följade att göra kllart till den här veckan:

Företagsekonomi uppsats+redovisning.
Datakunskapsredovisning.
Svenska teater.
Engelska talkshow
Musikprov

Aja, nu skiter jag i det här, jag ska snart kolla på andra avenyn den börjar bli as bra juh hehhe :P men jag irriterar mig fortfarande på den där ÄCKLIGA håkon, Han leker så jävla söt och ängel men man ser i hans ögon att han fortfarande som han va förut. Äckliga pedofiljävel HAHAHAHA. Aja. Sen ska jag förmodligen sitta uppe ett tag och plugga. Som ni ser så har jag riktigt mycket kvar att göra.

hejdå


(A) FInasteeee :D

Fyfan va fin min tatuering blev, hade aldrig förväntat sån resultat. Blev riktigt nöjd. Jag trodde att det skulle göra mycket mer ont än vad det gjorde. Det kändes bara lite stick, men annars var det inte så farligt. :) blödde bara överdrivet mycket men men annars Blev den riktigt bra :) här är en bild på den .....
image4

Tråkigt

Jag tatuerar mig om en timma och fem min HAHAA:D sitter här med anna och tina. Vi har typ tråkigt. Jag fick ´nyss reda på en sak om anna :)= men det är privat så kan ej berätta.... NI kan väl chansa.... _Hare bra hejdå

Kan ej sova

Kan fan ej sova, Allid så här med mig när jag ska göra något kul dagen därpå. Aja. Funderar på att kolla på film, det blir the game plan tror jag :).....Den verkar riktigt bra, hoppas den är bra den också.    Såg, "what happens in vegas" på bio med ivan, anna och tina förra veckan. Jag måste säga att det var en av dem bästa filmerna jag har sett. Garvade så mycket att jag till slut började gråta, fett kul. Tina skrattade ihjäl sig, ivan och anna också, men jag och tina skrattade åt en annan sak. HAHA det va fan en kvinna som satt bredvid tina som skrattade som en hingst HAHAHAHAHA. alltså tina satt och dog av garv när kvinnan skrattade. Jag var dock inne i filmen då. hehe.

Men hoppas den filmen är lika bra som den där.

Goodbye.

hahahaa :P

Just de, jag kom nyss på, Typ alla som jag och natalie kännner ska hänga med imorron för att se oss lida när vi tattueras. Soma, hajar, avin, emelie, silvie och rosetta ska med. HAHA.

Soma säger:
- Jag ska se dig lida imorron.
Rakan säger:
- Jag ska bara för de leka tuff och skratta även om jag känner att jag kommer dö.

HAHA

Sovaa.

Är trött, tänkte snart lägga mig. Pluggat ihjäl mig idag. Imorron gäller de :D längtar vill bara att det blir imorron :D:D. Jag laddar ner en bild imorron på tatueringen efter jag kommit hem :D :)

Ska sova nu hare bra :):D

Goodbyyee


Söndag...

Nu är det söndag igen. Jag har alltid tråkigt på söndagar, Det är halleljuah moment om jag har roligt på en söndag. Vädret suger skit idag också. Jag vaknade 12:50 idag, hoppade direkt in i duschen käkade mat, och sedan började jag gå till jobbet. Det regnade och jag försökte skynda mig så fort jag kunde. Jobbade från 14:00 till 18:00 sedan började jag röra mig hemåt. Drog först till shell, köpte lite grejor och sedan fortsatte jag raka vägen hem. Tog en liten promenad haha :P det blev helt plötsligt fint väder, solen sken så jag tänkte gå ett tag. Nu sitter jag här hemma. Broshan ska snart dra till syrran. Får datorn en hel vecka för mig själv :D fett skönt :P hehe. Eller jag får den för mig själv hela tiden nu, från måndag till fredag för han sover över där. och när han kommeer hem på fredag och stannar här till söndag får han väl sitta HAHA :P då jobbar jag juh, så på kvällen går han ut, då kommer jag hem och kollar på film o bla bla bla eller så går jag också ut.

Aja tänkte plugga lite nu, har as mycket till den här veckan så jag tror knappt att jag kommer klara av de, men vi får väl se.

Hejdå

Min natt :P

Idag så har jag jobbat från 15:00 till 22:00. Efter jobbet gick jag till shell och köpte chips och dip och en korv som jag åt på vägen hem HAHA:P va as hungrig. Sen kom jag hem, fixade dip och poppade popcorn och började kolla på film, först blev det April fools day(en sugande "skräckfilm" om man nu kan kalla den för skräckfilm), sen såg jag 27 dresses, den va riktigt rolig, trodde den skulle vara tråkigt men visade sig att den va rolig hehe. Nu ska jag fortsätta kolla på film, och nu blir det filmen, " Dan in real life". Får se om den är bra.  

IMORRON TATTUERAR JAG MIIIGGG FETTT KULL LÄNGTTTAR SOM FAAAN :D:D:D:D

Goodbye


Ny mobil...:D

image3

Fick en ny mobil( eller jag fick broshans mobil). haha :D Fett bra den är :D. Han köpte en ny, finnnaste mobilen...HAHA, jag ska få en ny snart av honom, dem är skit billiga det är någon som säljer de. Han köpte sin för 500 kr :P hehe. Men men, nu har mamma fått min mobil, den är ganska så ny den också, men ljudet på den och batteriet suger. :P

Ja nu sitter jag här på jobbet och tråkar. Tänkte börja plugga lite snart, har mycket att göra till nästa vecka, Alltså det är så mycket så jag kommer aldrig hinna. Menmen, hörs sen bye.

BRA LÅT<3

http://www.youtube.com/watch?v=VmNJJ-QWeSk

UNDERBAR LÅTT<3:D:D

Alltså snacka om att dööö

Fyfan va mycket plugg jag har till vecka 21 DÖDA MIG

Naturuppsatsinlämning+redovisning
Företagsekonomi inlämning+redovisning+ordlista på 100 ord
Datakunskap inlämning+redovisning med hjälp av word, excel och powerpoint
Svenska teater+inlämning av manus
Prov på musiken
Engelska redovisning (talkshow)


Men men på måndag tatuerar jag miiigg :D LÄNGTTAR SOM FAN. Jag och kusinen/bästa kompisen Natalie ska tatuera oss tillsammans :D bästaste :D Vi får väl se hur det går, men idag var hon där och såg våra skiss och hon sa att min blev SKIT FIN :D fan va kul hehehe :D image2
PS. MITT EFTERNAMN SKA SITTA IHOP MED VINGARNA SÅ DET SER UT SOM ATT DEN FLYGER, på måndag ska jag ta bild så ni vet vad jag menar.


Dagen har varit helt ok. Ganska så tråkig faktiskt. Vår första lektion hade vi med en man från vänsterpartiet som pratade lite om miljöproblem och annat skit.. Det va ganska så tråkigt så jag höll på att somna. Samma prat har man hört förut om att man måste ta hand om miljön och att man ska vara försiktig och bla bla bla. Sedan fortsatte dagen med engelska lektionen. Vår lärarkandidat är DUM. Så fort han går fram och ska börja prata börjar svettet rinna från pannan och armhålorna HAHAHA. Man fattar inte ett skit av det han går genom. Tur att man har Magnus som är typ den bästa engelska läraren vi någonsin haft. Honom lär man sig mycket av måste jag säga. Dagen fortsatte med idrottslektionen. Tommy är fan den bästa HAHAHA. Han har alltid ett skratt på läpparna och jag måste säga att det är han som bringer glädje till klassen hahaha :P:D bästaste. Vi skulle göra lite sammarbetsövningar på idrotten. Jag fick vara med ANNA <3, Sanna, Dan banan, Simon, elin och linn. Det var faktiskt kul att sammarbeta med dem, och vi hade ett sammarbeta i gruppen. Jag och anna hade dock mycket roligare tillsammans HAHAHA. Och Tina. Hon typ sprang runt och inte visste vad hon gjorde HAHA.
Efter idrotten åt jag lunch med Avin, izabella, ida, ida och flera andra. När jag satt och åt kände jag att något kastades på mig. Sen när jag kollar upp såg jag att izabella hade kastat äcklig blomkålsgratäng på mig(SKOLAN HAR GOD ASS GOD MAT, MEN IBLAND BRUKAR DEM HA LITE SMÅÄCKLIGA RÄTTE HAHAHA). Aja. Bella sade att linn bad henne att kasta på mig. Efter att hon hade kastat det där på mig sprang hon därifrån men lämnade sin jacka på stolen, och då tog jag en korv och stoppade den i hennes jackfick HAHAHAHAHAHAHA. alltså jag garvade så mycket att jag till slut började gråta. Alla skrattade så mycket. Avin höll fan på att tappa andan HAHAHA. Bästaste. (DET VAR LINN OCH IDA SOM BAD MIG ATT LÄGGA I KORVEN I HENNES FICKA):P. Efter lunchen skulle jag ha arabiska. Det var as kul idag. Vi fick leka (vi är som småbarn HAHA) och vi bestämde sedan att fika nästa vecka och ha lite mysig tillsammans hahah, vi kanske ska se på tom & Jerry. Arabiska läraren är as trevlig. HON GAV MIG MVG I SLUTBETYG :D:D fett stolt. HAHA:D. JAg har aldrig haft mvg i arabiska. Efter arabiskan skulle jag anna, tina och annsofie ner på stan för att sedan träffa IVan och käka på Bamboo city, DEM HAR DEN GODASTE MATEN NÅGONSIN. IVan fyller juh år idag så vi tänkte fira honom men massa god mat. PS. Ivan är annas kille, vi gick i samma klass från sjuan till nian, så vi känner honom riktigt bra. Just nu går han på naturvetenskapliga programmet, och han verkligen VERKLIGEN älskar skolan jämför med mig. Alltså I HATE SCHOOL FROM ALL MY HEART. Mycket bilder blev det idag haha :D bästaste. Jag såg några kvinnor dricka vin där inne i restaurangen så jag blev riktigt sugen och ville ha det jag också, men ett litet glas kostade fan 49 kr. Orka betala 49 kr för ett litet glas vin. haha :P, det blev cola istället. Efter det blev det efterrätt med massa glass, fruktsallad och friterad banan, :). Grattis ivan :) nu sitter jag här och tråkar. Mamma är på väg hem från syrran. Fick sova hemma själv igår, Det var fett skönt :D:D. Man får göra vad man vill när man är själv. Man får gå Naken i hemmet utan att någon ser, MEN det gjorde inte jag haha :P. Aja, ska kolla lite tv nu och förmodligen ska jag ut senare.

Hejdå :)