Pirrigt!

Tja på er!

gårdagen var faktiskt rolig. började fixa mig vid sju-åtta tiden, och drog efter det hemifrån. jag drog först till frittan med tanke på att jihad och jalal var där. Vi var där ett tag, de spelade poker jag tittade på och skrattade lite åt de. Sedan drog vi hem till jihad, han fixade sig, sen runt elva tiden började vi gå ner mot stan. Fyfaan va halt det var alltså. vi kunde knappt gå.. Vi kom fram till krogen, gick in med vip kortet. När vi väl va där inne fick vi gratis dricka av jihads bror. alltså fyfaan va goott det var. Efter en typ halv timma kom även gabi ditt, vi umgicks, dansade, träffade på bla min bror och hans kompisar, sedan vid ett tiden tog vi en taxi hem. Det var en rolig kväll faktiskt så...:-) när jag kom hem ladda jag ner en film och proppade i mig godis, choklad och chips=fettis!

Idag har jag inte gjort mycket mer än filmat/agerat framför kameran. Det är så att tre tjejer från 3:an ska göra en film som handlar om bollywood och hollywood, och jag var en av de som fick äran att vara med. Jag ska föreställa antonio Banderas, as kul är det, men det tog j*vligt långt tid att bara filma en scen utav programet. Vi blev även bjuda på pizza utav tjejerna också, tack tjejer:D hahaha!

nu sitter jag här och inte gör mycket, funderar på att sittta och göra min historia sammanfattning som ska vara klar imrn, men jag vet inte om palllar, jag kanske skiter i det, och säger att jag var på akuten, som vissa alltid brukar säga när det är prov eller inlämningar, och det lönar alltid sig, så jag kanske ska ta och börja med den metoden jag också.

Förresten, jag får tysktjejen imrn. Det känns lite pirrigt i magen med tanke på att det är första gången vi ska träffas, och då måste de få en "bra-första-intryck" av mig. Jag har bett mamma att köpa en bra frukost, och även köttbullar, makaroner och brunsås som jag ska tillaga när jag kommer hem. Vi ska hämta de klockan 4 ifrån tågstationen, sen ska vi väl hitta på något med de andra. jag tänker iaf inte sitta hemma ensam med henne redan från första dagen, vi måste juh bevisa att vi är roliga människor att umgås med. 

nu ska jag ta och sitta framför tv, 
Vi hörs!
Hejdå 

gårdagens

Tja, är tillbaka. Det blev hamburgare och pommesfrittes till lunch. Jag har faktiskt tröttnat på hamburgare nu. Jag har ätit fem gången under en vecka och två dagar på mc donals och corner. alltså helt sjukt, jag avin tina och anna kommer dö av fetma, vi kan inte låta bli att äta på såna ställen.

aja, sen har vi faktiskt en "bowlingperiod" nu. Vi har bowlat tre gånger på en vecka och de två första gångerna fick avin endast 36 poäng och tro det eller ej så fick hon 127 poäng alltså kan ni fatta det? helllltt sjukt, vi blev chockade, hon fick fem strike och en spare, men aja, alltid så finns turen hon någon, och igår fann den avin, och stannade där ett tag hahaha! men vände när hon ramla ute och skrapade knät och handflatorna!

Igår blev det teater också. Vår drama och musik lärare vad med och spelade i den, och måste säga att den var riktigt rolig. jag skratta så mycket att jag till slut fick ont i magen.

Ikväll blir det som sagt krogen. VIP bord till oss, men serverad sprit, och allt som man bara vill ha när man är ute på krogen, hahahaha!

Aja hörs väl senare
hare bra
Hejdå!

utgång ikväll

Neemen tjenare.

Äntligen lördag, och ikväll blir det utgång. Fan vad jag längtar haha! Jag får gratis inträde + gratis dricka, det tackar man inte nej till.

Jag måste dra nu, morsan ropar, vi ska äta lunch.
skriver sen
hejdå

Kat Deluna - Ohh my god!



HAHAHAHA låten är bra, men det roliga är att Kat Deluna låter som en Man när hon sjunger i den låtenHAHAHA!

Sean paul - Lace it, Nickelback - never gonna be alone



Så jävla skön låt alltså. (Lägg märke till bakgrundsbilden, den är inte svår att missa) SÅÅÅ HET hon är!


sååå jävla bra låt, Ny med nickelback! De är så bra alltså:D

Haj på er

Hej på er.

Jag har inte skrivit på flera dagar pga all plugg vi va tvungna att bli klara med, men även prov att träna på tills på fredag. Jag har verkligen inte haft orken att sitta och plugga, men jag har varit tvungen att göra det. Man måste nästan sätta sig ner med böckerna för att kunna klara av alla prov  och lämna in de olika uppgifterna i tid. Nästa vecka, som jag säkerligen inte har berättat om, kommer jag få en tjej som utbytesstudent ifrån tyskland. HOn kommer på måndag med åtta till tyskar som ska bo hos bla anna och erik. Så den veckan kan vi utesluta när det gäller plugg. På lördag åker de tidigt på morgonen till stockholm, jag och anna kanske inte ska med. Istället ska vi vara hemma hos anna hela dagen, vänta in erik senare mot kvällen och malin, för att sedan förfesta och dra till en fest. Vi ska såklart hinna med spritköpande, anna ska köpa en klänning och mycket annat. På fredagen, innan de åker till sthlm hade vi tänkt att ordna en liten fest, med tyskeleverna, och oss, som de bor hos. Sen hade vi tänkt att bjuda några från klassen också, så det inte blir pinsamt, att tyskarna står i ett hörn och dansar och vi ett annat hörn, det blir bättre med fler folk.

Idag var vi i skolan. Vi skulle på studiebesök, men istället skippade vi det, köpte godis från godisland och drog sedan hem till anna och var där ett bra tag faktiskt. I kanske fyra timmar var vi där, ochsjöng singstar, satt och pratade, skojbråkade som vanligt och det vi alltid brukar göra, Det var då så klart jag avin tina och anna, som vanligt! haha.

Ja, kanske ska ta och berätta vad vi har att göra klart till vecka sex(för min, annas och eriks del kan ni utesluta vecka fem):

Denna fredag: samhällsprov
Fredag: Lämna in uppgiften om filmen vi såg.
Nästa vecka: Läsa svenska boken + göra klart allt på engelskan.
Vecka sex: redovisa Engelskan.
Läsa klart boken på svenska + att man måste börja läsa en ny bok.
Vi ska börja med något nytt på svenskan, det blir kanske vecka fem men vi får se.
Vecka sju blir det då den efterlängtade matteprovet! Woohooooo...............*IRONISK*!!!!

Jaah, på bara två veckor har vi det här. Det har förut varit värre ska ajg säga, men snälla kolla det det här, att man ens pallar leva. förra veckan hade vi två prov på historian också, så man har inte hunnit plugga något till samhällsprovet eller gjort något på engelskan, men det har jag hunnit ikapp med känner jag. har bara en liten liten del kvar, sen har jag och tina inte mycket kvar att göra. Vi har bara några frågor kvar att besvara, sedan ska vi skriva ihop vår fakta och sedan sätta upp en pjäs eller något som vi ska visa upp i klassrummet.

aja, det här blev ett långt inlägg, men nu måste jag återgå till samhällsboken.
Vi hörs!

tjoo:d

Neemen tjenare, Hur mår ni? Jag mår helt ok faktiskt. Har inte gjort mycket under senaste tiden än pluggat och bara umgåtts med människor. Har gjort två prov vilket gick ganska bra. Det första provet gick inte lika bra som det andra provet. 

aja nog om det. Jag kanske inte har berättat detta för er, men den 26 januari får jag en utbytesstudent från Tyskland(en tjej på 19 år, as gullig) haha. Sen i slutet av maj ska jag åka till tyskland och bo hos samma tjej som ska bo hos mig. Längtar verkligen, då kommer vi åka bla till stockholm örebro, vara med varandra hela tiden, göra roliga saker, festa och mycket annat, så jag ser verkligen fram emot det. 

Nu bär det iaf sig åt hem till tina, ska spendera hela kvällen där, Kommer hem runt halv tolv tiden, så vi hörs väl då, hare så bra!

Hejdå! 


fuck of

Alltså ni anar inte, jag funderar på självmord, jag pallar inte med fucking historia provet imrn. Jag har suttit och pluggat sen fem, alltså det är inte ok. Man mår fan piss av detta, och jag tror nästan varenda en i klassen gör det. fyfan på det här säger jag bara, bajs på lärarna, bajs på skolan och bajs på allt som har med skolan att göra, och ja alla läraren kan ta och stoppa en hästballe i röven. JAG ÄR SÅ FÖRBANNAD, JAG HAR FÅTT ONT I RYGGEN NU PGA ATT JAG HAR SUTTIT HÄR I JAAH SNART 7 TIMMAR KANSKE OCH BARA PLUGGAT OM JÄVLA ÄCKLIGA AMERIKANSKA, FRANSKA OCH INDUSTRIELLA REVOLUTIONERNA!

VI HÖRSSEN
HEJDÅ!

Last night! hahaha:D

fan jag pallar inte lägga mig även om jag ska vakna tidigt. Funderar på att börja se filmen "the boogieman 3" jag har sett både ettan och tvåan och de tyckte jag var väldigt bra. En aning läskiga kanske, men jag sätter ribban högt för skräckfilmer haha:P vill ha en överdrivet läskig film som får mig att aldrig sova haha:P! aja, får väl sätta igång och se den snart, kanske somnar jag tilll den också, som jag ibland brukar göra när jag kollar på någon film. Men vi hörs väl,

förresten glömde berätta om gårdagen. Vi var hemma hos anna. Jag erik sandra och såklart anna. Vi satt där och spelade kort, jag har aldrig och hade en vodka flaska, och Raka,Erik,Anna,Sandra+Vodka=Inte bra, hahahahahahahaha! Anna drack dock inte mycket pga att hon mådde illa, men jag erik och sandra drack mycket ska jag säga, och det som hände där stannar där!:) Vi hade iallafall jävligt roligt, vi måste göra om, men nästa gång med malin, avin och tina, och kanske några till:D

nu ska jag ta och kolla på film, Hare bra!
Simma lugnt så länge och sov gott när ni ska lägga er!

Bloggen fyllde ett år den 6 januari:D

Jag märkte fan nyss en sak, min blogg fyllde 1 år den 6 januari, dvs för 4 dagar sen, det glömde jag helt alltså.

Jag kan just nu inte sova, jag pallar inte. även om jag har ont i bena efter all dansade på festen,eller dans o dans, men jag satt typ aldrig ner. Men vi hade as kul, hajar du är bäst<3 haha. Aja, nu blir det film för min del, så vi hörs!

Hare bra
Hejdå!

Mitt nya år!

Neh, now i'm back on track again. Äntligen 2009, ett år kvar, sen är det STUDENTEN, det är helt ofattbart, allså kan inte ens få in det i mitt huvud, att jag om ett år kommer ta studenten. Ser verkligen fram emot det. Aja, iaf. Nu är alla vi ett år närmare drömmarna som vi alltid velat uppleva, det är dags att vakna til om man fortfarande sover och ser sig omkring. Vi lever i nuet, så lev för dagen och njut som om det vore din sista dag att leva.

Mitt nyår har varit helt faktiskt. Det började hemma hos kusinerna där jag och de fixade oss. Sedan drog vi vidare till festen vi skulle till, och tro det eller ej så var det över 850 pers där. Jag drack och dansade som aldrig förr. fyfan va kul det var alltså skulle verkige vilja göra om det, mn men, jag får väl vänta 12 månader tills det nya året kommer!:) Vad gjorde ni på nyår?

Vi hörs, ska ta o lägga mig nu tror jag!
sov gott!:)