Dagens och gårdagens!:)

Ursäkta har varit sjuk så jag har inte haft orken att skriva. Min helg har iaf varit helt ok,tog det jätte lugnt. Igår var Jag, Anna, Sandra och erik hemma hos malin, käkade mat(Kina mat så klart), kollade på saw5 och pratade ut om allt möjligt:) skönt skönt!:) har försökt att bli så friskt om möjligt, och hoppas imororn at jag vaknar helt ok igen. Idag var det stan om gällde, shoppade kläder, mamma betalade så det blev nästan som en tidigt julklapp. hahaha men så klart begär jag mer presenter till julafton!;) Jag köpte iaf dessa tre saker och lite annat:

                      



Skor: Stadium för 499:-
Cardigan: stadium för 299
Byxor: Stadium för 499:-
Köpte även lite parfym, rakmaskin och annat!:)

Duschen nu!

Nu blir det raka vägen mot duschen :):D Ett varmt bad tackar man aldrig nej till nu, gör man väl inte?:D

Vi hörs senare!

Snöstorm:D

Idag när jag vaknde såg jag att det hade snöat Mýycket under natten. Blevfan as glad:D det var typ snöstorm också. Nu är det lite lugnare men dock hoppas jag på ett till snöstorm!:D Jag kom hem från skolan för ett tag sen. Måste snart, om jag orkar, sitta med psykologi böckerna och träna till provet som vi har på torsdag! Vad gör ni nu da?!:)

Hörs!

HATA PLUGG

ohh jag pallar intteeplugga. JAG HATAR PLUGG; JAG HATAR LÄRARNA, JAG HATAR SKOLAN OCH ALLTSOM HAR MED SKOLAN ATT GÖRA! JAg vill bara kunna ha en pluggfri helg, och koppla av helt enkelt! ag pallar inte, verkligen inte. Jag känner mig deprimerad, arg, ledsen, förbannad, bitter. Jag fattar inte varför!

HEJDÅ!


Julen är snart här:D

Julkänslan är här. Kallt ute, snön ligger där ute på marken, julpynt överallt och även här hemma. :D jag älskar fan julen bästa som finns alltså. Snart hoppas jag på att det blir snöstorm. Jag älskar snö och allt som har ed snö att göra, men dock hatar jag när det blir slask:@. Nu har jag tänkt att börja plugga.-Måste göra sammanfattningen på historian och plugga lite på engelskan!:)Vad händer hos er då?

Chingchong

Inom bloggvärlden!

Bloggvärldens...
Roligaste: http://www.kissies.se/ (Man skrattar ibland så mycket åt hur dum hon är)
Snyggaste: Kenza
Bäst klädda: Jag diggar tobias klädstil--> http://www.grymtroligperson.blogg.se/,
Coolast klädda:  DEt vet jag faktikt inte
Sötaste: kenzas igen!;)
Jobbigaste: Kissie
Mest imponerande: Blondinbella, Hon står för det hon säger



Vilken bloggare vill du...
Bli kompis med: Hmm...Många!
Ge en kram: Många där också, men om Anna Bergendahl nu hade en blogg, skulle det vara henne jag helst vill krama!
Helst träffa: Jag vet inte
Inte träffa: http://www.stinalee.se/  Ursäkta men hon verkar vara tråkig!

så nära kommer vi sitta:O

Idol 2008 final 

Tänk er, vi kommer sitta på sitsarna som kommer bakom de stående!TÄNK ER VAD NÄRA ANNA KOMMER VARA! TÄNK BARA!!! GUD JAG LÄNGTAR EFTER ATT FÅ HENNE AUTOGRAF OCH FÖRHOPPNINGSVIS EN KRAM! HAHAhAHAHHAHAH


FINALBILJETTERNA TILL IDOL ÄR NU Beställda:D:D:D

JAag var idag i mcdonals med familjen. Det var en sån där dag för små barn, så vi passade på att ta hanna ditt ner för att ha lite kul!:) Efteråt fick jag skjus hem till anna. Där var hon och tina. Vi skrattade mycket,, gick en promenad som var riktigt skön och rolig. Tina är så rädd för mörkret så hjon hoppae alltiod till varje gång hon hörde ett ljud eller så skrek hon. Jg och anna ville gå in till skogen, men tina ville så klart inte pågrund av mörkret. :( Aja sedan drog jaghem, sedan ut igen, sedan hem och ut igen.  NU är iaf idolbiljetterna bokade inför finalen i globen, då vill jag helst se kevin och alice stå där på scen elle går det bra med robin b och kevin, men jag VILL VERKLIGEN INTE SE JOHAN STÅ DÄR. då dödar jag honom. Vi siter faktiskt Så nära scenen så jag kommer få se ANNA riktigt BRA!:D:D:D:D:D Bara jag och erik får se våran älskling så räcker det nog för att jag ska må bra! Aja, jag kom ia nyss hem. Har varit och kollat film hos gabbe. Det blev ännu en gång, The amityvilly horor, som jag sett tusen gånger, men den är så bra så det går inte tt motstå! haha.

Nu ska jag väl ladda ner en film till resten av kvällen.

Mitt liv under två veckor!

Ojdå, det var någon vecka sen jag skrev här, men det här har jag haft att göra under två veckor, Tro det eller ej:

Två delar svenska prov.
Två delar historia prov.
Matte prov.
Engelska prov.
Samhällsprov.
Jag har haft sammanfattningar att skriva.
Svenska att göra klart.
Engelska att träna på.
Två redovisningar.

Allt det här har jag fan haft under bara två veckor. Är det okej att få så jävla myucket?? Alltså det har varit de två VÄRSTA och jobbigaste skolveckorna jag någonsin upplevt. Jag har inte haft fritid, jag har inte kunnat umgås med människor, jag har bara suttit här framför datorn i flera timmar och pluggat sönder mig, men det har gett resultat.

Jag har som sagt inte gjort mycket unbder dessa två veckor, bara pluggat, varit med kompisar under helgerna och varit i södertälje.

IGÅR ÅKTE ANNA UT FRÅN IDOL. JAG VART SÅ JÄVA FÖRBANNAD ATT JAG VILLE SKJUTA DEN DÄR ÄCKLÖIGA JOHAN PALM. HAN KAN INTE SJUNGA HAN BORDE HA ÅKT UT, DET VAR MENING ATT ANNA SKULLE KOMMA TILL FINAL, MEN VAD FAN HÄNDE IGÅR EGENTLIGEN, JAG FATTAR FORTFAANDE INTE ATT HON ÄR UTE FRÅN IDOL. JAG FATTAAAR INTE!JAG SKREK IGÅR NÄR HON ÅKTE, KASTE SAKER PÅ TV:N. sÅ ARG BLEV JAG!
MEN ANNA KOMMER LYCKAS ÄNDÅ, HON KOMMER BLI KÄND, DET KAN JAG LOVA ER!

Nu ska jag dra till mc donals, sedan ska jag till anna och vara med henne och tina. Det ar länge sen juh, så vi har tänktt sjunga sing star och spela buzz, det blir kul och avslappnande. Kanske ändrar jag på mina tankar och bokar ändå biljetter till idol finalen, till mig, anna, tina sandra och erik, men jag vet inte om jag vill ditt när anna int kommer stå där på scenen och sjunga vinnarlåten! Det kommer såra mig riktigt mkt!

aja nu ska jag dra, vi hörs förmodlgen senare. Jag lovar att försöka blogga oftare!
Ching chong!:)

HATA SKOLAAN

Har ni någonsin funderat på självmord? JAG GÖR DET NU! IMORRON HAR VI TRE PROV OCH SAMHÄLLSPROVT DÖDAR MIG. JAG HAR PLUGGAT, ÄRLIGT TALAR, SEN HALV FEM NU, MEN ÄR FORTFARANDE INTE KLAR. DET ÄR MKT KVAR. SEN SK JAGIMORRN VAKNA KL 6 FÖR ATT ÅKATILL SKOLAN KLOCKAN KVART ÖVER SJU. VA LYX. JAG ÄR SÅ IRRITERAD PÅ ALLA LÄRAREN. VI HAR ÄVEN SVENSKA PROV OCH ENGELSKA! oOHHHHHHHHHHHH ´VAD FÖRBANNAD JGÄR! NI ANAR INTE!

SKA FORTSÄTTA PLUGGA NU, HEJDÅ!

Takida curley sue



Så jävla underbar låt! BÄST!!

Sony Ericsson EXPERIA X1 <33333





EN VACKR DAG SKA DEN HÄR BLI MIN. JAG ÄR HELT ALLVARLIG, JAG BLEV KÄR REDAN VID FÖRSTA ÖGONKASTET HAHA! MEN NEJ, JAG SKA SPARA PENGAR OCH INNAN JULEN ÄR DEN FÖRHOPPNINGSVIS MIN!

FUCK DEN SOM GJORDE DET!!!:@

VET NI JAG HAR LUST ATT SKJUTA DEN SOM TOG VÅRA GREJER IGÅR, JAG ÄR SÅ JÄKLA FÖRBANNAD. VARFÖR GÖR MAN SÅNT FÖR?:@@@@@@ HUR DESPERATA KAN MÄNNISKOR VARA EFTER PENGAR? ALLTSÅ SNÄLLA SNÄLLA, VARFÖR VARFÖR VARÖFR? HOPPAS DEN SOM GJORT DET HÄR DÖR. SANDRA BLEV AV MED MOBILEN OCH BUSSKORTET, HAJAR BLEV AV MED SIN MOBIL, JAG BLEV AV MED HELAAAAA MIN PLÅNBOK(HELA MITT LIV FANNS DÄR I), ROBERTO BLEV AV MED SIN KAMERA, MALIN BLEV AV MED PENGAR, ANNA BLEV AV MED PENGAR, ANDREAS BLEV AV MED PENGAR, OCH JAG! VARFÖR, ALLTSÅ OM JAG FÅR TAG PÅ PERSONEN SOM GJORT DET HÄR SKA JAG FAN SKJUTA DEN PERSONEN. INTE BARA FÖR MIN PLÅNBOK, JAG KAN FIXA PENGARNA TILLBAKA, JAG KAN SKAFFAF ETT NYTT BANKKORT OCH ETT IDKORT, MEN DET HAR TAGIT SÅ JÄVLA LÅNGT TID FÖR MIG ATT SKAFFA ALLT JAG HADE DÄR I. SEN VAR MITT KORT SOM JAG HAR INGÅNG TILL VÅRT OMRÅDA I PLÅNBOKEN. HELT JÄVLA FÖRBANNAD ÄR JAG JUST NU SÅ NI KAN INTE TÄNKA ER!!

PALLAR INTE SKRIVA MER HEJDÅ!


Äntligen idag!

Ja Idag, Idag är det festen som vi alla väntat på. Fyfan va kul det kommer bli! Jag LÄNGTAR, men dessvärre är det väldigt stressigt. springer och försöker ffixa allt, ringer runt till folk och gör mycket mer som ni inte vill göra tror jag! haha. aja, men det värt de. nu sitter jg på jobbet, slutarrunt fyra idag. då ska jag efteråt hem duscha fixa mig och dra mot anna, fixa grejer, hämta folk, oc mycket annat. MEN nu blir det stänga snart så vi hörs senare!

Verkligenheten vi lever i

 

En tjej vid 17 års åldern dog en kväll utan någon anledning. Hon blev knivhuggen till döds! Varför gör man så, det vet vi inte. Vissa tänker helt fel och är på fel spår här i livet! vissa tänker inte för sig innan de gör något sånt. Hon var bara 17 och dog helt oskyldig! Hon hdae livet framför sig, men men. det här är verkligheten som ingen kan leva utan. Det ingår i vår vardagsliv. Vi ser det varje dag på nyheterna, vi ser det framför ögonen på oss, men vi kan inte mycket göra åt saken, det vi kan göra är att bara hålla ihop och försöka göra det bättre!

Hemma nu igen

Ja nu är jag hemma efter en asrolig fest. Fy´fan vakul vi hade. Särskilt jag vilket jag alltid har genom att få alla att bli fulla! HAHA. jag och sandra var på väg att pissa på oss när i var ute på jaklt efterfrisk luft. HAHA! Aja nu sr jag fram emot morgon dagen då vi ska ha klassfesten. Blir dricka då ockå! Fyfan alltså jag kommer vara bakfull en vecka framåt! AHA. Aja vi hörs nupallar jag inte skriva mr hr! ni kanske mänrker att jag inte skriver så bra på grund av min äckliga tangentbord, den är så CP !

hejdÅ!!